Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αποστάσεις

Ανάμεσα σε αυτούς που παρευρέθησαν στην συνάντηση της Τετάρτης 7.3.18, την οποία διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του επιμελητηρίου Κιλκίς, με αφορμή το επικείμενο συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής» και το θέμα της εκλογής αντιπροσώπων (που, εν τέλει ματαιώθηκε) σε αυτό, παρουσία του στελέχους του πολιτικού συμβουλίου και αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου Νάντιας Γιαννακοπούλου, ήταν ο χρονικώς τελευταίος βουλευτής του κόμματος Γιώργος Φραγγίδης και ο επανεκλογής πρόεδρος του ΕΒΕ Κιλκίς και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον δήμο του Κιλκίς Παύλος Τονικίδης.

Μόνον που ο πρώτος επέλεξε να καθίσει στα μπροστινά έδρανα, σε αντίθεση με τον δεύτερο που επέλεξε «τ΄απόσκια» μαζί με την συνάδελφο δημοτική σύμβουλο αλλά της πλειοψηφίας Λένα Αναστασιάδου.

Με τις κακές γλώσσες να λένε, ότι ανάλογες είναι οι αποστάσεις των δύο ανδρών και στο εσωκομματικό πεδίο, με όποιο όνομα και εάν χαρακτηρίζεται αυτό, ετούτη την περίοδο, ελέω των αλλαγών που επιχειρούνται στον χώρο της πολύπαθης τα τελευταία χρόνια «Κεντροαριστεράς».

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα