Το κέντρο διά βίου μαθήσης απένειμε τις βεβαιώσεις

Γενικά /

Το κέντρο δια βίου μαθήσεως του δήμου Κιλκίς διοργάνωσε με επιτυχία την δεύτερη εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων παρακολούθησης προγραμμάτων γενικής επαίδευσης ενηλίκων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30.1.15, στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς. Παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Παντελίδης, ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας, πολιτισμού του δήμου Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης, ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης Πρόδρομος Πεντζερετζής, η υπεύθυνη εκπαίδευσης, ανάπτυξης και διασφάλισης ποιότητας του δήμου Κιλκίς Πηνελόπη Σιούρδα.

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης οι εκπαιδευτές που συνεργάσθηκαν και συνεργάζονται με το κέντρο δια βίου μάθησης δήμου Κιλκίς και συγκεκριμένα οι Ειρήνη – Βαλεντίνα Αγγελίδου εκπαιδεύτρια της τουρκικής γλώσσας, Αλεξάνδρα Καρολίνη εκπαιδεύτρια της ρωσικής, και η Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου εκπαιδεύτρια της ποντιακής διαλέκτου καθώς και οι εκπαιδευόμενοι Φωτεινή Αναστασιάδου, Χρήστος Ανδρεανίδης, Άννα Παπαού που παρακολούθησαν εκπαιδευτικά προγράμματα το εκπαιδευτικό έτος 2013-14. Όλοι τους μετέφεραν τις εμπειρίες τους στο πλήθος κόσμου που τους παρακολουθούσε ενώ το παρότρυναν για ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή στα προγράμματα και τις δραστηριότητες του κέντρου για την ανάδειξη του πνεύματος της δια βίου μάθησης!Από την εκδήλωση έστειλε το δικό της μήνυμα, η υπεύθυνη εκπαίδευσης, ανάπτυξης και διασφάλισης ποιότητας του κέντρου δια βίου μάθησης του δήμου Κιλκίς Πηνελόπη Σιούρδα. Προανήγγειλε την λειτουργία ξενόγλωσσης βιβλιοθήκης χορηγίας γνωστού εκδοτικού οίκου και την δωρεάν και «ανοικτή» πρόσβαση σ αυτήν από όλους τους δημότες, «γιατί το να αγοράσεις ένα βιβλίο δεν είναι ο μόνος τρόπος για να το διαβάσεις» όπως χαρακτηριστικώς ανέφερε.

Τόνισε δε, ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η λειτουργία των πρώτων τμημάτων μάθησης για το 2015 για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά εφ’ όσον συμπίπτουν με τις προτιμήσεις τους. Επίσης κάλεσε όλους τους ενήλικες δημότες του δήμου Κιλκίς να αξιοποιήσουν την λειτουργία του κέντρου δια βίου μάθησης και να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Οι βεβαιώσεις επιμόρφωσης στους συμμετασχόντες των προγραμμάτων δια βίου μάθησης της περσινής χρονιάς, απονεμήθηκαν από τον εκπρόσωπο της ΙΜΠΚ, τους παρευρεθέντες αντιδημάρχους Κιλκίς Δημήτρη Τσαντάκη και Πρόδρομο Πεντζερετζή, την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Μαρία Τσοπούλου και τον πρόεδρο σχολικής σπιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χρήστο Ντέντα οι οποίοι και συνεχάρησαν τους εκπαιδευόμενους για τις βεβαιώσεις τους.

Περισσότερα

Συνεργασία δημάρχου Κιλκίς με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών για το πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’

Συνεργασία με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών είχε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την επίσκεψη του Μιχάλη Σταυριανουδάκη […]

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας η μονάδα λυματολάσπης της ΔΕΥΑΚ με 6.836.316 ευρώ

Η διαχείριση της λυματολάσπης από τους βιολογικούς καθαρισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με έναν συνδυασμό πρωτοποριακών μεθόδων, που περιλαμβάνει τεχνολογίες […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]