Πολιτισμός

Απονεμήθηκαν στο ΕΕΕΕΚ Κιλκίς τα δύο πανελλήνια βραβεία για το “κόμιξ” “Το Χρυσόμμαλον Ποστ”

Πριν λίγο καιρό το εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κιλκίς τιμήθηκε με πρώτο πανελλήνιο βραβείο για την έκδοση του “κόμιξ” με τίτλο “Το Χρυσόμαλλον Ποστ”, μία μεταφορά του μύθου του Χρυσόμαλλου Δέρατος στην ποντιακή διάλεκτο και με τρίτο πανελλήνιο βραβείο τραγουδιού για την μουσική προσαρμογή του κειμένου του εν λόγω “κόμιξ” σε σκοπό ομάλ, με ερμηνευτές τον καθηγητή φυσικής αγωγής στο ΕΕΕΕΚ Γιώργο Χαριτωνίδη και χορωδία μαθητών του γυμνασίου Καμπάνη.

Την Παρασκευή 8.11.19 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η τελετή απονομής όλων των πανελληνίων βραβείων με τα οποία επιβραβεύονται οι δραστηριότητες των ΕΕΕΕΚ όλης της χώρας σε διάφορους τομείς.

Τα προαναφερθέντα βραβεία με τα οποία τιμήθηκε το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς απένειμε σε όλους τους συντελεστές της συγγραφής και της μουσικής απόδοσης του “Χρυσομάλλου Ποστ” μαθητές και εκπαιδευτικούς ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών κ. Πούλιος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα