Αθλητισμός

Απομακρύνθηκε από τους διώκτες ο πρωτοπόρος Αλέξανδρος Κιλκίς

Άνετα χωρίς να ζοριστεί ιδιαιτέρως ο Αλέξανδρος Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του δεύτερου στην βαθμολογία του α’ ομίλου α’ κατηγορίας Ποντιακό Ν.Σάντας με 2-0. Στον τελευταίο αγώνα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και στο κρισιμότερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ημέρας του β’ γύρου ο Αλέξανδρος αύξησε την διαφορά του από τον Ποντιακό και τον Ολυμπιακό Γαλλικού στους πέντε και έτσι οι διακοπές θα τον βρουν να σκέπτεται μόνο την μεταγγραφική του ενίσχυσή ,αλλά και τον επόμενο αγώνα στην έδρα του με τον δεύτερο Γαλλικό, που θα κρίνει κατά πολύ την υπόθεση άνοδο στην α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Ο αγώνας της Ν.Σάντας ξεκίνησε δυνατά και επιφυλακτικά και για τις δύο ομάδες αλλά σιγά σιγά ο Αλέξανδρος δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για τέρμα δύο με τον Ντουντούκη και μία με τον Φυλακτάκη. Στο 33’ μετά από κόρνερ του Σπυριδόπουλου πήρε την γυριστή κεφαλιά ο Βασιλειάδης και στο κέντρο της αντίπαλης εστίας ο Φυλακτάκης με πλασέ «έγραψε» το 0-1. Στο 42’ σε μια άτυχη στιγμή για τον αρχηγό του Αλέξανδρου Ντουντούκη, σε μια διεκδίκηση στον αέρα δεν πάτησε καλά, γύρισε το γόνατό του και απεχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Αλέξανδρος παρ’ όλο την απώλεια του αρχηγού του, έδειξε χαρακτήρα και συνοχή και σχεδόν όλοι οι παίκτες του έδειξαν να ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο ,με ρόλους και τήρηση όλων των οδηγιών τους από τον πάγκο. Έτσι στο 73’ και αφού οι γηπεδούχοι δεν ήταν επικίνδυνοι μπροστά, σε μία αντεπίθεση και κούρσα από δεξιά του Βασιλειάδη, και σέντρα-πάσα που επιχείρησε προς τον Μιχαηλίδη, αυτός με ένα υπέροχο πλασέ στην κίνηση «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σημείωσε το 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

«Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Αλέξανδρου Κιλκίς δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πολύ σπουδαία εμφάνισή τους ,αλλά και για την πολύτιμη νίκη τους καθώς και στην αντίπαλο ομάδα για το πάθος που διεκδίκησε την νίκη» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας