Με τον Απόλλωνα Αρναίας στο Κιλκίς σήμερα ο Εθνικός

Αθλητισμός /

Toν ψυχολογικώς «ανεβασμένο» Απόλλωνα Αρναίας υποδέχεται, ως τύποις γηπεδούχος στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.

Πρόκειται γιά αγώνα από εκείνους, που λέγεται ότι «κρύβουν παγίδες» γιά κάθε γηπεδούχο, που αντιμετωπίζει αντίπαλο όχι μεν ανώτερο πλην όμως ικανό γιά το καλύτερο και γιά το χειρότερο.
Επομένως, το θέμα γιά τον Εθνικό είναι να πάει καλά …με τον εαυτό του, παρουσιάζοντας την ελκυστική εικόνα προηγούμενων αγώνων του με ομάδες με μεγάλη ιστορία και φήμη και αποφεύγοντας την επιπολαιότητα, που τον χαρακτήρισε την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική ημέρα στα Γιαννιτσά.

Αλλωστε, αυτός ο συνδυασμός αποτελεί τον μόνο ασφαλή «μονόδρομο» προς την νίκη, την οποία επιθυμεί διακαώς γιά βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους ο μοναδικός εκπρόσωπος του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στην γ’ εθνική κατηγορία.

Το ευτύχημα είναι, ότι ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος έχει γιά άλλη μία φορά στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Η σημερινή συνάντηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του 1ου ομίλου:
Άρης Ακροποτάμου – Άρης Θεσσαλονίκης
Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Καμπανιακός – Πανσερραϊκός
Καστοριά – Θύελλα Φιλώτα
Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου
Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]