Αθλητισμός

Με τον Απόλλωνα Αρναίας στο Κιλκίς σήμερα ο Εθνικός

Toν ψυχολογικώς «ανεβασμένο» Απόλλωνα Αρναίας υποδέχεται, ως τύποις γηπεδούχος στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.

Πρόκειται γιά αγώνα από εκείνους, που λέγεται ότι «κρύβουν παγίδες» γιά κάθε γηπεδούχο, που αντιμετωπίζει αντίπαλο όχι μεν ανώτερο πλην όμως ικανό γιά το καλύτερο και γιά το χειρότερο.
Επομένως, το θέμα γιά τον Εθνικό είναι να πάει καλά …με τον εαυτό του, παρουσιάζοντας την ελκυστική εικόνα προηγούμενων αγώνων του με ομάδες με μεγάλη ιστορία και φήμη και αποφεύγοντας την επιπολαιότητα, που τον χαρακτήρισε την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική ημέρα στα Γιαννιτσά.

Αλλωστε, αυτός ο συνδυασμός αποτελεί τον μόνο ασφαλή «μονόδρομο» προς την νίκη, την οποία επιθυμεί διακαώς γιά βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους ο μοναδικός εκπρόσωπος του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στην γ’ εθνική κατηγορία.

Το ευτύχημα είναι, ότι ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος έχει γιά άλλη μία φορά στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Η σημερινή συνάντηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του 1ου ομίλου:
Άρης Ακροποτάμου – Άρης Θεσσαλονίκης
Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Καμπανιακός – Πανσερραϊκός
Καστοριά – Θύελλα Φιλώτα
Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου
Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]