Αθλητισμός

Ήλθε γιά …να μείνει ο Απόλλων Πευκοδάσους

Το επίθετο Χρηστάκης κυριαρχεί στα υψηλότερα αξιώματα του νεοφώτιστου Απόλλωνος Πευκοδάσους. Μετά τον πρόεδρο Χρήστο Χρηστάκη ήρθε να προστεθεί στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα ο νέος προπονητής Μπάμπης Χρηστάκης.
Με την διπλή ιδιότητα τεχνικού καθοδηγητή και ποδοσφαιριστή ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός Νίκολα Καρακόλεφ οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία, κατά την περυσινή περίοδο. Φέτος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό σε περίοπτη θέση έχοντας παράλληλα και τον ρόλο του γυμναστή.
Εξασφαλίσθηκε η παραμονή 18 παικτών που είναι οι Μίλτος Τομπουλίδης, Χρήστος Σαρίδης, Ζούρας Θεοφιλίδης, Λεωνίδας Κιτσικίδης, Λαυρέντης Μαυρομάτης, Χάρης Ξανθόπουλος, Αγαθάγγελος Δημητριάδης, Βασίλης Τατίδης, Θεοχάρης Μητσιμπόνης, Ηλίας Λόγγρος, Νίκολα Καρακόλεφ, Νικήτας Ξανθόπουλος, Λεωνίδας Μωυσίδης, Θόδωρος Μασμανίδης, Γιώργος Ασλανίδης, Δημήτρης Αβραμίδης, Νίκος Τόζεφ και Μιχάλης Μελικίδης.
Μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής γιά επτά παίκτες με τους οποίους οι διαπραγματεύσεις εξακολουθούν να υφίστανται: Είναι οι Θεόφιλος Μασμανίδης, Θόδωρος Μητσιμπόνης, Ιωακείμ Κοντογιώργης, Κώστας Καλαϊτζίδης, Γιώργος Μωυσίδης, Θανάσης Χρηστάκης, Ηλίας Κιτσικίδης.
Τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, οι Ακης Ξανθόπουλος, Χρήστος Γρηγοριάδης, Χρήστος Αβραμίδης και Στέφανος Δημητριάδης.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα