Ήλθε γιά …να μείνει ο Απόλλων Πευκοδάσους

Αθλητισμός /

Το επίθετο Χρηστάκης κυριαρχεί στα υψηλότερα αξιώματα του νεοφώτιστου Απόλλωνος Πευκοδάσους. Μετά τον πρόεδρο Χρήστο Χρηστάκη ήρθε να προστεθεί στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα ο νέος προπονητής Μπάμπης Χρηστάκης.
Με την διπλή ιδιότητα τεχνικού καθοδηγητή και ποδοσφαιριστή ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός Νίκολα Καρακόλεφ οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία, κατά την περυσινή περίοδο. Φέτος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό σε περίοπτη θέση έχοντας παράλληλα και τον ρόλο του γυμναστή.
Εξασφαλίσθηκε η παραμονή 18 παικτών που είναι οι Μίλτος Τομπουλίδης, Χρήστος Σαρίδης, Ζούρας Θεοφιλίδης, Λεωνίδας Κιτσικίδης, Λαυρέντης Μαυρομάτης, Χάρης Ξανθόπουλος, Αγαθάγγελος Δημητριάδης, Βασίλης Τατίδης, Θεοχάρης Μητσιμπόνης, Ηλίας Λόγγρος, Νίκολα Καρακόλεφ, Νικήτας Ξανθόπουλος, Λεωνίδας Μωυσίδης, Θόδωρος Μασμανίδης, Γιώργος Ασλανίδης, Δημήτρης Αβραμίδης, Νίκος Τόζεφ και Μιχάλης Μελικίδης.
Μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής γιά επτά παίκτες με τους οποίους οι διαπραγματεύσεις εξακολουθούν να υφίστανται: Είναι οι Θεόφιλος Μασμανίδης, Θόδωρος Μητσιμπόνης, Ιωακείμ Κοντογιώργης, Κώστας Καλαϊτζίδης, Γιώργος Μωυσίδης, Θανάσης Χρηστάκης, Ηλίας Κιτσικίδης.
Τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν, οι Ακης Ξανθόπουλος, Χρήστος Γρηγοριάδης, Χρήστος Αβραμίδης και Στέφανος Δημητριάδης.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]