Αθλητισμός

Στον Απόλλωνα Ευρώπου θέλουν φέτος την ομάδα πρωταγωνίστρια

Θέλουν την ομάδα πρωταγωνίστρια της νέας περιόδου, και … το εννοούν.

Έτσι, ο Απόλλων Ευρώπου ανασυγκροτείται σε όλους τους τομείς, με επιδίωξη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πρωταγωνιστικού ρόλου στο πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Τον συγκεκριμένο προσανατολισμό καταδεικνύει και η εκλογή της νέας διοίκησης, που συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος, Κυριάκος Χρυσανθακόπουλος

Αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Τοκαλάκης

Γενικός Γραμματέας, Γεώργιος Γίτσος

Ταμίας, Σοφοκλής Χατζηνικολάου

Ειδικός γραμματέας, Ιορδάνης Χατζηαράπης

Γενικός αρχηγός, Νικόλαος Αϊβάζης

Έφορος, Λεωνίδας Ματζάρης

Μέλη, Χρήστος Τζανέλης, Στέφανος Παντικίου

Σημαντική ενίσχυση
Ήδη με ενέργειες της νέας διοίκησης ενισχύθηκε σημαντικά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς:

-Ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Απόλλωνα όλοι οι πολίτες, που αγωνίζονταν κατά την περυσινή περίοδο σ΄αυτήν, με εξαίρεση τον επιθετικό Σάββα Χατζηασλανίδη, που απεχώρησε.

-Επανήλθαν όλοι οι παίκτες, που είχαν παραχωρηθεί σε άλλες ομάδες ως δανεικοί.

-Αποκτήθηκαν “ετοιμοπόλεμοι” παίκτες, που συνδυάζουν πείρα με “ώριμη νιότη”, ικανοί να πολλαπλασιάσουν την ισχύ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, στην δύναμη του Απόλλωνος Ευρώπου εντάχθηκαν οι Μαρσέλ Καράι (22, τερματοφύλακας, από τον Κεραυνό Ποντοηράκλειας), Κώστας Γεωργιάδης (30, αμυντικό μέσος, από τον Κεραυνό Ποντοηράκλειας), Κώστας Παπαδόπουλος (21, πλάγιος οπισθοφύλακας, από τον Κεραυνό Ποντοηράκλειας), Παναγιώτης Αλεξόπουλος (28, κεντρικός αμυντικός, από τον Εθνικό Αξιούπολης), Δημήτρης Αρδάλης (29, μεσοεπιθετικός, από τον Μ.Αλέξανδρο Π.Πέλλας, με καταγωγή από την Γουμένισσα), Αργύρης Κατσιπίδης (20, κεντρικός κυνηγός, από τον ΠΑΟ Κουφαλίων) και Χαράλαμπος Ησαϊλίδης (33, ακραίος επιθετικός, από τον Εθνικό Αξιούπολης).
Έως την ώρα σύνταξης του παρόντος βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με ωρισμένους ακόμη ποδοσφαιριστές, ώστε η έναρξη της νέας περιόδου να βρεί τον Απόλλωνα πλήρη σε όλες τις γραμμές.

Γέννημα-θρέμμα
Η τεχνική ηγεσία της ομάδας ανατέθηκε στον Δημήτρη Κυριακίδη, νέο διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου, γέννημα-θρέμμα του Ευρώπου και της ομάδας.

Με την καθοδήγησή του θα διεξαχθεί η προετοιμασία σε ημερομηνία μετά τον Δεκαπενταύγουστο, που θα δημοσιοποιηθεί λίαν προσεχώς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]