Αθλητισμός

Αποκτήματα και στόχους νέας περιόδου παρουσίασε ο Αετός

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23-7-20 η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ανδρών του Αετού Κιλκίς, που την νέα περίοδο θα αγωνισθεί στο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα α΄κατηγορίας Κ.Μακεδονίας.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέροντα, μεταξύ άλλων και τα εξής:

« … Λόγω νέου κορωνοϊού, και γιά την αποφυγή συνωστισμού, επελέγη ο χώρος του θερινού κινηματογράφου «Δημήτρης Ζωηρός», ο οποίος πολύ ευγενικά παραχωρήθηκε από την αντιδημαρχία πολιτισμού Κιλκίς, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Παρουσιάσθηκαν τα πέντε νέα αποκτήματα της ομάδος Λευτέρης Τσελέκης, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Μπαχτσεβάνης, Κώστας Τολιόπουλος και Δημήτρης Παπανικολάου, οι οποίοι που θα ενισχύσουν την ομάδα σε «δύσκολο» πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών ημερών.

Τέθηκαν στόχοι από το διοικητικό συμβούλιο και παρουσιάσθηκαν πλάνα από το προπονητικό επιτελείο, ενώ δεν έλλειψαν τα πειράγματα και τα καλαμπούρια, και μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα και το «ραντεβού» ανανεώθηκε για την Δευτέρα 17-8-20, που ξεκινά η προετοιμασία της ομάδος.

Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Θεμιστοκλή Κοσμίδη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη γιά την παρουσία τους αλλά και γιά την στήριξή τους, όποτε ζητήθηκε».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα