Αθλητισμός

Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς το γνωστό γυμναστήριο «Kinesis-Gym»

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το γυμναστήριο «Kinesis–Gym» έχει την τιμή να συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«…Με χαρά σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, στις 12.00 στο Πάρκο–«Κήπο» στις επιδείξεις των τμημάτων άθλησης του γυμναστηρίου μας όπου βροντερό «παρών» θα δώσουν οι ομάδες «Kinesis-Gym Zumba kids around the world team», «Kinesis-Gym Zumba team» καθώς και τα νέα παιδικά τμήματα αγωνιστικού Χιπ –Χοπ (lil stars). Εκ των προτέρων η διεύθυνση του γυμναστηρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της αποστολής των ομάδων, μικρούς και μεγάλους, καθώς επίσης και τους γονείς των παιδικών τμημάτων .

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη των προγραμμάτων και επίσημα αναγνωρισμένη, Zumba Instructor Μπαρμπορα Κοσμίδου και την Κατερίνα Κωστοπούλου, υπεύθυνη των τμημάτων σύγχρονου χορού και χιπ-χοπ.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε την συμμετοχή μας σε ανάλογες εκδηλώσεις που προάγουν την τέχνη και τον αθλητισμό. Ας μασκαρευτούμε όλοι, λοιπόν, και να δώσουμε ραντεβού την Κυριακή 13 Μαρτίου στο πάρκο–«Κήπο» για να διασκεδάσουμε , να ξεφαντώσουμε και να δώσουμε το πιο ζεστό χειροκρότημα σε όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.
Μην λείψει κανείς!».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]