Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Παραξευνεύει

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τετάρτης 1.7.15, δεν κατέληξε σε τοποθέτηση επί του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ, που επί της ουσίας τάσσεται υπέρ του «ΝΑΙ», καθώς υπήρξε απλή ανάγνωσή του.

Παρά ταύτα ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης δεν παρέλειψε να το υιοθετήσει, ως αυτοδιοικητικός, επικαλούμενος τις καταστρεπτικές συνέπειες, που θα είχε γιά τους ΟΤΑ το ενδεχόμενο έλλειψης ευρωπαϊκών πόρων.

Και τούτο, σε αντίθεση με την Αγγελική Αντωνιάδου που υποστήριξε ότι απόφαση επ’ αυτού θα συνιστούσε επηρεασμό της κοινής γνώμης και ως εκ τούτου, δεν θα έπρεπε να συμβεί.

Θέση που παραξενεύει πολύ, δεδομένου, ότι επ’ αυτού έχουν τοποθετηθεί, ως οφείλουν, οι πάντες μέχρι και ο πρωθυπουργός, που ως γνωστόν έχει ταχθεί υπέρ του «ΟΧΙ».

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]