Αθλητισμός

Από το Σάββατο η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής για τους αγώνες «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς»

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και η διοργανωτική επιτροπή ενημερώνουν τους αθλητές και τις αθλήτριες από το Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή, ότι μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής τους, το Σάββατο 25.6.22 από τις 6 το απόγευμα εώς τις 9 το βράδυ στην πλατεία Λατσιών (απέναντι από το Δημαρχείο Κιλκίς) όπου και θα λειτουργεί γραμματεία προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων.

Για τους φίλους εκτός Κιλκίς, η παραλαβή μπορεί να γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 7:30 το πρωί μέχρι και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση.

Την παραμονή της διοργάνωσης θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εγγραφών ενώ την ημέρα του αγώνα θα γίνουν δεκτές εγγραφές εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα.

Για να εξυπηρετηθεί το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων συνίσταται η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής το Σάββατο 25.6.22.

Σας περιμένουμε με χαρά μικρούς και μεγάλους να σας δούμε στην εκκίνηση.

Θα κληρωθούν επιπλέον δώρα και όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες των 10 και 5 χλμ. Θα παραλάβουν αναμνηστικά συμμετοχής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]