Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Από επιλεκτική «ευαισθησία» … «σκίζει»!

Κίνδυνο εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, και μάλιστα σε βαθμό «θανάσιμης απειλής», συνιστά η, έστω και επί καθημερινής βάσεως, η «πηγαινέλα» μετακίνηση μερικών εκατοντάδων συμπολιτών μας στο γειτονικό κράτος της Βόρειας Μακεδονίας, υποστηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς.

Η διοίκηση του οποίου δεν «βρίσκει» τόσο καιρό ούτε μία λέξη γιά όσα γίνονται, επίσης καθημερινώς στον τόπο μας, τόσο σε στενά τοπικό όσο και σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο, με τις συναθροίσεις χιλιάδων ανθρώπων σε υπαιθρίους χώρους εκδηλώσεων, χώρους έξω από γήπεδα, καταστήματα υγειονομικού ελέγχου κλπ, χωρίς το παραμικρό μέτρο προφύλαξης!

Προφανώς στον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς …«κάτι παραπάνω ξέρουν», ώστε να μην θεωρούν τα ανωτέρω ως «θανάσιμη απειλή»(!)

Ή, να θεωρούν «ασφαλή» την μετακίνηση συμπολιτών μας σε άλλες όμορες χώρες με …τεράστιο αριθμό κρουσμάτων και θανάτων (πχ Τουρκία), ώστε να μην χρειάζεται να εκδώσουν ανάλογη ανακοίνωση!

Από …επιλεκτική «ευαισθησία» …«σκίζει» ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς (Σαν αυτήν που …δεν επέδειξε στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων!).

Περισσότερα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]

Δείτε ακόμα