Γενικά

Μαθήματα σκίτσου στην Κοβαντάρειο βιβλιοθήκη Κοζάνης με τον Δ.Νικολαϊδη


Τρίτη ημέρα δράσεων και εκδηλώσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου 2015 και προσκεκλημένος της Κοβενταρείου βιβλιοθήκης Κοζάνης, ήταν ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης. Τα παιδιά που συναντήθηκαν στους φιλόξενους χώρους της βιβλιοθήκης, συζήτησαν ρωτώντας αλλά και προτείνοντας στον σκιτσογράφο τις ιδέες τους και τις σκέψης τους για το σκίτσο. Μιλήσαν για τον δημιουργό, το σκίτσο και πού μπορούμε να βρούμε και να δούμε σκίτσα και φυσικά φιλοτέχνησαν το βιβλίο με φόντο την ηλιόλουστη μέρα.

Ο Κιλκισιώτης σκιτσογράφος συζήτησε με τα παιδιά για την τηλεοπτική εκπομπή που έχει σε εβδομαδιαία βάση στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Τοπ Τσάννελ» και άκουσε με μεγάλη προσοχή αλλά και χαρά τα θετικά σχόλια και το πόσο πολύ τους αρέσει η εκπομπή.

Τέλος τα σκίτσα που δημιούργησαν οι μικροί μας σκιτσογράφοι από την Κοζάνη θα παρουσιαστούνε στη νέα τηλεοπτική περίοδο ( 2015 -16) από την εκπομπή «Καρέ-καρέ μαθήματα σκίτσου» του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού.

«Η βοήθεια και το μεράκι, αλλά και η προσπάθεια των συνεργατών της δημοτικής βιβλιοθήκης ήταν μεγάλη, γιατί αν δεν ήταν αυτοί να κάνουν το καλύτερο, η όλη δράση δεν θα είχε επιτυχία, με αποτέλεσμα να φύγουν όλοι (παιδιά, δάσκαλοι και ο σκιτσογράφος), ευχαριστημένοι, δίνοντας την υπόσχεση του χρόνου να ξανασυναντηθούν για να γιορτάσουν σκιτσάροντας την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]