Κοινωνία

Θλίψη και συγκίνηση γιά τον θάνατο του Βασίλη Βασιλειάδη

Ένας ακόμη φίλος που άφησε το χαρακτηριστικό στίγμα του στον τόπο μας εγκατέλειψε τον μάταιο αυτό κόσμο στα 68 του χρόνια, όχι ξαφνικά, αλλά όταν συμβαίνει πάντοτε δίνει πόνο ένα τέτοιο γεγονός.

Γεννήθηκε και ζούσε στην Ευκαρπία Κιλκίς και για πολλά χρόνια ασχολήθηκε δυναμικά με τη γεωργία διαθέτοντας έναν αξιόλογο μηχανολογικό εξοπλισμό τον οποίο στην πορεία θυσίασε για να υπηρετήσει το μεράκι του που ήταν η πολιτική και η τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα “Συναγερμός” που εξέδιδε.

Και ενώ γνώριζε ότι δεν είχε τα τυπικά προσόντα για να πάει ψηλά στην πολιτική ασχολήθηκε με ζέση κάτι που δείχνει και την ανιδιοτέλειά του. Ένας άνθρωπος αυθόρμητος, ενθουσιώδης, δυναμικός, με τη γλυκιά τρέλα της πολιτικής, με καρδιά μικρού παιδιού και πάντοτε με διάθεση να προσφέρει στα κοινά.

Διετέλεσε πρόεδρος στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Κιλκίς και επί προεδρίας του λειτούργησαν 63 γραφεία Ο.Ν.ΝΕ.Δ. σε όλον τον νομό με σωρεία εκδηλώσεων και κομματικής δραστηριότητας.

Αργότερα εγκατέλειψε την Ν.Δ. και προσχώρησε στη ΔΗ.ΑΝΑ. του Κωστή Στεφανόπουλου και μετά και από εκείνη την περιπέτεια σχετικά νωρίς αποχώρησε από τα πολιτικά έχοντας ξοδέψει μία περιουσία για το πάθος του.

Ο Βασίλης Βασιλειάδης (γνωστός με το παρατσούκλι Χούτος στους παραδοσιακούς φίλους του) και με το ψευδώνυμο «Βασ-βας» όταν έγραφε στην εφημερίδα του τον “Συναγερμό” δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και ζωντανή η ανάμνησή του.

Περισσότερα

Τα αποκαλυπτήρια προτομής Αντιπτέραρχου (Ι) Περικλή Στεφανίδη που έπεσε στο καθήκον πριν από ένα χρόνο

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αντιπτέραρχου Περικλή Στεφανίδη στην […]

Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]