Κοινωνία

Πένθος γιά την απώλεια του υπηρέτη του εθελοντισμού Μιχάλη Αλεξανδρίδη

Σε ηλικία 63 ετών απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2023 ο καλός συμπολίτης Μιχάλης Αλεξανδρίδης, από την Κρηστώνη, πασίγνωστος στην κιλκισιώτικη κοινωνία για τη ενεργό ανάμειξή του ως στελέχους φορέων εθελοντισμού, με πλούσια δραστηριότητα σε αντικείμενα, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η προβολή του νομού Κιλκίς, η ποιότητα ζωής τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο, η κοινωνική αλληλεγγύη και άλλα.

Μεταξύ άλλων ο εκλειπών, υπήρξε στέλεχος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, και συμμετέσχε σε κινητοποίησεις κατά της ασύδωτης εκμετάλλευσης του ορκυτού πλούτου των Κρουσίων και του Πάικου.

Η εκφορά του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της Κρηστώνης, στις 11.00 το πρωί.

 

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Ο Φαρμακευτικό Σύλλογος Κιλκίς συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για τους νεκρούς των Τεμπών με τρίωρη στάση εργασίας

Το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη συμμετοχή του συλλόγου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην […]

Δείτε ακόμα