Κοινωνία

Πένθος για τον δημοτικό υπάλληλο και στέλεχος της θεατρικής σκηνής των «Αργοναυτών» Π.Γιαχασίδη

Σε ηλικία 55 ετών «έφυγε» από την ζωή ο δημοτικός υπάλληλος Κιλκίς Παναγιώτης Γιαχασίδης, ύστερα από δίμηνη «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό, προσθέτοντας έναν ακόμη «κρίκο» στην ήδη μακρά και στον νομό «αλυσίδα» των θυμάτων του.

Ο εκλιπών, που εγαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας, διακρινόταν γιά το ήθος, την εργατικότητα και την κοινωνικότητά του, ενώ είχε ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα ως μέλος της ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» αλλά και στέλεχος της θεατρικής σκηνής του συλλόγου, έχοντας λάβει μέρος σε όλες τις παραστάσεις της των τελευταίων αρκετών χρόνων.

Ήταν έγγαμος με τρία τέκνα, και η απώλειά του «βύθισε» σε πένθος τον χώρο των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και την κοινωνία του Κιλκίς.

Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Παναγιώτη Γιαχασίδη ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήριο δήλωση:

Συλλυπητήριο
«Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Γιαχασίδη.
Η διεύθυνση καθαριότητας χάνει έναν ικανό και ιδιαίτερα αγαπητό για τον χαρακτήρα και την εργατικότητά του υπάλληλο, που έδωσε σκληρή «μάχη» για την ζωή του τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.
Στην οικογένεια και στους συναδέλφους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του».

Συλλυπητήριο συλλόγου εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας

O σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς – Παιονίας βυθίζεται – εντός λίγων μόλις ημερών – και πάλι σε πένθος λόγω της απώλειας ενός ακόμη αγαπητού συναδέλφου από τον φονικό ιό του κορωνοϊού.
Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε τον εργατικό και καλό οικογενειάρχη συνάδελφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΧΑΣΙΔΗ και εκφράζουμε στην οικογένεια του, στους οικείους του και στους φίλους του τα πλέον θερμά συλλυπητήρια μας.
Ο εκλιπών υπήρξε υπόδειγμα εργαζομένου και προσέφερε κάθε ικμάδα του εαυτού του σε μια πολύ ευαίσθητη υπηρεσία του δήμου Κιλκίς, στον τομέα της καθαριότητας.
Θα τον θυμόμαστε πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Αιωνία η μνήμη Του.

Συλλυπητήριο της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς “ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ”

Η οικογένεια των “Αργοναυτών” θρηνεί την απώλεια του Παναγιώτη Γιαχασίδη, ενεργού μέλους της θεατρικής ομάδας του συλλόγου.
Ο Παναγιώτης είχε πάρει μέρος και στην τελευταία παράσταση των “Αργοναυτών” με τίτλο “Χωρίς εσέν κι γίνουμαι, χωρίς εσέν’ κι εφτάγω” στο ρόλο του “Χάμπου” με μεγάλη απήχηση στο κοινό όχι μόνο του Κιλκίς.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς “ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη, ενός εξαιρετικού οικογενειάρχη και συνεργάτη μας, η απουσία του οποίου θα είναι αισθητή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα