«Απέναντι στην «σκληρή» λιτότητα «μονόδρομος» η αγωνιστικότητα»

Πολιτική /

Την συμμετοχή του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς στην εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία την οποία προκήρυξε η ΓΣΕΕ γιά την Πέμπτη 4.2.16, ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιό του, ταυτοχρόνως με την διοργάνωση απεργιακού συλλαλητηρίου την ανωτέρω ημερομηνία, στις εγκαταστάσεις του, με ώρα έναρξης 10.30 το πρωί.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς συμμετέχει στην εξαγγελθείσα 24ωρη γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ γιά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας, που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στο εργατικό κέντρο Κιλκίς.

Μετά το τρίτο και επαχθέστατο «μνημόνιο», και έπειτα από έξι χρόνια ανελέητης, επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και συνεχούς υποτίμησης της ζωής μας, από τις πολιτικές και την εφαρμογή των «μνημονίων» τα όρια αντοχών και ανοχών της κοινωνίας και των εργαζομένων εξαντλήθηκαν.
Η συνέχιση από την κυβέρνηση της ίδιας αδιέξοδης και καταστρεπτικής πολιτικής με την εφαρμογή ενός νέου εκρηκτικού μείγματος φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας και διάλυσης της εναπομείνασας οικονομίας, οδηγεί σε μία τιμωρητική λιτότητα, που δεν πρέπει και δεν θα μείνει αναπάντητη.

Η ενότητα, η μαζικότητα και η αγωνιστικότητα είναι η μόνη λύση και αποτελεί «μονόδρομο» γιά τους εργαζόμενυς ώστε να μην περάσουν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί που εξαθλιώνουν κοινωνία και οικονομία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]