Γενικά

Απάτη εις βάρος 80χρονου στο Βαλτοτόπι

Στο νοσοκομείο με κατάγματα κατέληξαν μετά από αστυνομική καταδίωξη δύο άνδρες στο Κιλκίς, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν αποσπάσει χρήματα από ηλικιωμένο, προσποιούμενοι τους εφοριακούς.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, 29 και 31 ετών, τα οποία επισκέφθηκαν το θύμα τους, 80 ετών, στο σπίτι του στο Βαλτοτόπι Κιλκίς και «εισέπραξαν» ως δήθεν οφειλή του γιου του προς την εφορία 350 ευρώ.

Λίγη ώρα μετά την απομάκρυνσή τους ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την απάτη και ενημέρωσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν τελικά σε όχημα στην επαρχιακή οδό Πολυκάστρου – Αγίου Πέτρου. Όταν τους έγινε σήμα να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στη διάρκεια της οποίας ο 29χρονος έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανατράπηκε.

Οι δράστες ανασύρθηκαν με κατάγματα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν αποσπάσει νωρίτερα, τα οποία και αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα