Γενικά

Η απάντηση του διοικητή του ΓΝ Κιλκίς για το περιεχόμενο του εγγράφου του σωματείου εργαζομένων

Με αφορμή το έγγραφο του σωματείου εργαζομένων ο διοικητής του ΓΝ Κιλκίς Ιωάννης Ανδρίτσος προέβη στην ακόλουθη έγγραφη δήλωση:

«Η καθιερωμένη… σεπτεμβριανή καταγγελία του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, που φέτος μεταφέρθηκε για ευνόητους λόγους στο δεύτερο δεκαήμερο, από μέλη του σωματείου εργαζομένων, για την παθολογική κλινική του ΓΝ Κιλκίς, επιχειρεί ξεκάθαρα να ενσπείρει τον φόβο και την ανησυχία στους πολίτες.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι έχουν γίνει πέντε προκηρύξεις για να καλυφθούν οι θέσεις ιατρών στην παθολογική Κλινική, κάτι που αποσιωπάται από τους υπογράφοντες το κείμενο,  πλην όμως απέβησαν άκαρπες και αυτό δεν είναι φαινόμενο μόνο του Γ.Ν. Κιλκίς.

Μέχρι να καλυφθούν όλες οι θέσεις , οι οποίες και θα επαναπροκηρυχθούν, η Κλινική θα καλύπτεται από τους υπηρετούντες ιατρούς και από όσους μετακινούνται νομίμως με αποφάσεις της 4ης ΥΠΕ από τις περιφερειακές δομές υγείας.

Έως σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί καμμία παραίτηση ιατρού παθολόγου και άπασες οι εφημερίες οι οποίες εγκρίνονται από το επιστημονικό συμβούλιο είναι απολύτως νόμιμες και όχι «αμφίβολης νομιμότητας», όπως αναφέρεται.

Κανένας κίνδυνος δεν «ελλοχεύει» για την υγεία και τη νοσηλεία των ασθενών χάριν σε όσους εργάζονται ακάματα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]