Αγροτικά

Απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Από το τμήμα Αλιείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η απόφαση 245655(8741)/07-04-2023 ( ΑΔΑ: ΨΑΘΣ7ΛΛ-04Π) του αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη που αφορά την απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών στην λίμνη Δοϊράνη και σε όλα τα ρέοντα ύδατα δηλαδή ρυάκια, ποτάμια, χείμαρροι, που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους σε αυτήν  από 12 Απριλίου 2023 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 12 το μεσημέρι έως  12 Μαΐου 2023  ημέρα Παρασκευή   και ώρα 8 το πρωί.

Με προσωπική ευθύνη και μέριμνα των ιδιοκτητών των αλιευτικών σκαφών επιβάλλεται η απομάκρυνση από τη λίμνη όλων των αλιευτικών σκαφών και η συγκέντρωσή τους σε τρεις καθορισμένες θέσεις που αναφέρονται στην ως άνω Απόφαση.

Αρμόδιοι για την εφαρμογή της απόφασης απαγόρευσης είναι οι αστυνομικές αρχές  και οι δασικές υπηρεσίες στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Οι παραβάτες της απόφασης απαγόρευσης ενάσκηση αλιείας  διώκονται και τιμωρούνται με τις ισχύουσες διατάξεις (άρθρο 9  του Ν.2040/1992).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]