Απαγορευτικό…στην άλλη πλευρά

Πληροφορίες έφεραν τον υφυπουργό δημόσιας τάξης Νικόλαο Τόσκα να επισκέπτεται σήμερα την Ειδομένη, και μάλιστα ….χωρίς το απαγορευτικό γιά δημοσιογράφους και κανάλια!
Ανεξαρτήτως εάν επαληθευθεί ή όχι η πληροφορία, εκτιμούμε ότι αυτήν την φορά το απαγορευτικό θα πρέπει να εφαρμοσθεί …από την αντίθετη κατεύθυνση καθώς αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης είναι να πληροφορούν τους πολίτες γιά τα τεκταινόμενα και όχι γιά τις πόζες των πολιτικών που επιθυμούν να «δρέψουν δάφνες».
Αλλωστε, οι κακές γλώσσες λένε, ότι η βιασύνη του κ. Τόσκα γιά να τις δρέψει, δημιούργησε προβλήματα που δεν θα εμφανίζονταν αν η επιχείρηση της αστυνομίας στην Ειδομένη είχε γίνει τρεις ημέρες αργότερα και ήσαν πιό έτοιμοι οι χώροι υποδοχής στην Θεσσαλονίκη.
Την δόξα πολλοί εμίσησαν τις δάφνες …ουδείς!