Αθλητισμός

Στην Γουμένισσα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Αετός, που «ρίχνεται» αυτήν την Κυριακή στην «μάχη» του πρωταθλήματος α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ

Με εκπαιδευτικού χαρακτήρα (χωρίς φύλλο) φιλικό αγώνα στην Γουμένισσα, με τον ΑΟΓ, ολοκλήρωσε ο Αετός Κιλκίς την προετοιμασία του εν όψει του αρχομένου αυτήν την Κυριακή 11.10.20 καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας.

Ο αγώνας διεξήχθη την Πέμπτη 8.10.20, και η απόδοση της ομάδας του Κιλκίς κατέδειξε την ετοιμότητά της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« …Έχοντας διαμορφωμένη μιάν ομάδα, που αποτελείτο κυρίως από εφήβους , ανάμεσα τους και δύο παίκτες 16 ετών, σε ωρισμένα σημεία του παιγνιδιού ο Αετός δυσκολεύθηκε να βρεί απαντήσεις στα «ερωτήματα», που του «έβαλε» η ομάδα του Νίκου Κοτλέα.

Το παιγνίδι, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο είχε ένα γρήγορο ρυθμό, με συνέπεια να τεθούν ερωτηματικά ως προς την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στην συνέχεια η κατάσταση εξισορροπήθηκε και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο αποτέλεσμα, χωρίς καμμιά από τις δύο να καταφέρει να ξεφύγει.

Δεδομένης της νεανικής σύνθεσης της ομάδας, το παιγνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερης ανάλυσης. Παρ’ όλα αυτά, όμως, παρουσίασε ενδιαφέρον, ενώ διεξήχθη σε ευχάριστη και καθαρώς αθλητική ατμόσφαιρα…
… Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του ΑΟ Γουμένισσας.

«Πρώτη» με Άθλο Αλεξανδρείας
Το Σάββατο 10.10.20 ο Αετός ξεκινά τους αγώνες του στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς τον Άθλο Αλεξανδρείας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]