Γενικά

Κινητοποίηση του μηχανισμού της Π.Ε. Κιλκίς για την αντιμετώπιση των καιρικών προβλημάτων

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του μηχανισμού της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν χθες (Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022) το βράδυ, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (σφοδρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες) που εκδηλώθηκαν σε περιοχές του νομού.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2022, συνεργεία της Π.Ε. Κιλκίς με μηχανήματα, οδηγούς και χειριστές, επιχειρούν σε σημείο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Πετριτσίου, στο ύψος της Καλίνδριας, απομακρύνοντας από το οδόστρωμα, φερτά υλικά (λάσπες, χώμα, χαλίκι) από τις παρακείμενες αγροτικές οδούς και αγροτεμάχια.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα συνεργεία της Π.Ε. Κιλκίς θα επιχειρήσουν και σε άλλες επαρχιακές οδούς, όπου σημειώθηκαν μικρά προβλήματα.

Υπογραμμίζεται ότι, από χθες (Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου) το σύνολο του μηχανισμού της Π.Ε. Κιλκίς – τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων – που εμπλέκεται στο σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και επιχείρησε όπου χρειάστηκε, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης είχε συνεχή επικοινωνία με τα στελέχη της Π.Ε. Κιλκίς, συντόνιζε και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις.

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα