Κοινωνία

Τον μεγάλο ιστό της σημαίας αντικατέστησαν οι φίλοι του πρώην φυλακίου Ταβουλάρη Μ.Στέρνας

Σε αντικατάσταση του μεγάλου ιστού της σημαίας, στον πάλαι ποτέ χώρο τελετών, προέβησαν οι φίλοι του πρώην φυλακίου Ταβουλάρη Μ.Στέρνας, με την συνδρομή στελεχών του πυροσβεστικού σταθμού βιομηχανικής περιοχής (ΒΙΠΕ) Κιλκίς, στο Σταυροχώρι, την οποία αυτοί εξαίρουν με σχετική ανακοίνωσή τους.

Με την ίδια ανακοίνωση οι φίλοι του πρώην φυλακίου Ταβουλάρη της Μ.Στέρνας προσκαλούν τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και κάθε συμπολίτη με τα ίδια ενδιαφέροντα, να συμπράξουν στην πρωτοβουλία τους γιά εθελοντικό βάψιμο των μεταλλικών επιφανειών των γεφυριών όλης της ευρύτερης περιοχής, με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση των συγκεκριμένων σημείων.

«Με μόνο «εφόδιο» το φιλότιμο, έτσι απλά να βάλουμε και εμείς ένα «λιθαράκι», στο να γίνει κατά τι καλύτερη η εικόνα του τόπου μας, όσο τουλάχιστον να μπορούμε να λέμε, ότι προσφέρουμε κάτι σ’ αυτόν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η αντικατάσταση του ιστού της σημαίας στον χώρο τελετών του πρώην φυλακίου Ταβουλάρη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19.5.22.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]