Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να τον αντικαταστήσει

Η υπεύθυνη εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης & υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ατελείωτη ταλαιπωρία και οι κακουχίες προσφύγων και μεταναστών αυξάνουν τα περιστατικά που χρίζουν άμεσης περίθαλψης και νοσηλείας.

Η πρόσφατη γέννηση του μωρού στις λάσπες της Ειδομένης συγκλονίζει και όσο κι αν αντιμετωπίστηκε ως θαύμα από τα διεθνή ΜΜΕ, αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος.
Την ίδια ώρα το πλησιέστερο στην Ειδομένη γενικό νοσοκομείο Κιλκίς έχει υποστεί μείωση του προϋπολογισμού του κατά 40% σε σχέση με πέρυσι!

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, αντί να ενισχύσει, μείωσε τους πόρους του νοσοκομείου αυτού που αντιμετωπίζει τρομακτικές ελλείψεις σε υλικά ενώ οι υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών δεν επαρκούν.
Η ντροπή για την κατάντια και την εγκατάλειψη των προσφύγων και μεταναστώναπό την επίσημη ελληνική Πολιτεία ξεπλένεται μόνο με σχέδιο, πρωτοβουλίες και δράση.
Ας αφήσει λοιπόν ο υπουργός υγείας τα μεγάλα λόγια και ας εκπονήσει σχέδιο για κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων στην χώρα!

Παράλληλα καλείται να «αιμοδοτήσει» ΤΩΡΑ με πόρους και προσωπικό το νοσοκομείο Κιλκίς και να αντικαταστήσει το διοικητή της 4ης ΥΠΕ».

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Παναγιώτη Γουδαμάνη στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Γιά… άλλο σκοπό!

Τα στελέχη πολιτικών γραφείων αιρετών, νυν και πρώην, επιλέγονται και προορίζονται να διεκπεραιώνουν κυρίως ενημερωτικής φύσεως θέματα των γραφείων και […]

ΜΑΥΡΟ γιά… τους αμετανόητους!

Ζούμε των αιώνα της αμεσότητας και ταχύτητας και στους τομείς της επικοινωνίας και ενημέρωσης. Ωστόσο, φαίνεται, εν όψει των δημοτικών […]

Δείτε ακόμα