Αθλητισμός

«Βροχή» …αντικατάστασης προπονητών στην α1 ΕΠΣΚ

Πολύ γρήγορες ήταν οι προπονητικές εξελίξεις στις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Στον Κιλκισιακό ο Γιώργος Μύρτσος καθόταν στον πάγκο, στους πρώτους δύο αγώνες του κυπέλλου. Συνέχισε ως υπηρεσιακός ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλης Παμπορίδης, γιά τον προημιτελικό του κυπέλλου και γιά την «πρώτη» του πρωταθλήματος. Μετέπειτα ανέλαβε ο Κώστας Νικολαϊδης.

Στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ξεκίνησε ο ποδοσφαιριστής Κώστας Πότκας γιά τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου. Συνεχίζει ο Κώστας Ιωαννίδης.

Στον Μέγα Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου την τεχνική επίβλεψη είχε ο Νίκος Παρδάλης γιά το μοναδικό παιχνίδι κυπέλλου και γιά τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Διάδοχος ο Ζαφείρης Γιαννίδης.

Στο Πάικο Γουμένισσας ο Νίκος Μαβίδης πραγματοποίησε την καλοκαιρινή προετοιμασία και ακολούθως καθηλώθηκε στην Ζάκυνθο, γιά να υπηρετήσει την θέση του ως γυμναστής-καθηγητής (δεν εξασφάλισε την απόσπαση στο νομό Πέλλας). Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Πεχλιβάνης ανέλαβε τα ηνία γιά τους πρώτους τρεις αγώνες κυπέλλου και για τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Συνεχίζει ο Γιώργος Κεμπάπης.

Στις υπόλοιπες δέκα ομάδες της α1 ΕΠΣ Κιλκίς, δεν υπήρξε η παραμικρή διαφοροποίηση στους πάγκους, από την αρχή της χρονιάς.

Οι μετεγγραφές
Η μετεγγραφική περίοδος διαρκεί έως τις 31 Οκτωβρίου και οι ομάδες της α1 ΕΠΣ Κιλκίς συνεχίζουν την προσπάθεια ενίσχυσής τους.
-Ο μεσοεπιθετικός Λέαντρο Ντάσι μετενεγράφη στο Βαφειοχώρι
-Ο μέσος Μίλτος Χαραλαμπίδης από την Μεγάλη Βρύση στο Παλαιό Αγιονέρι
-Ο αμυντικός Δαμιανός Παναγιωτίδης από την Νέα Σάντα στο Βαφειοχώρι
-Ο αμυντικός Θανάσης Ναλμπάντης από τον Εύρωπο στην Αξιούπολη.
-Ο μέσος Γιάννης Καραγεωργούδης από την Πλατανιά στο Βαφειοχώρι
-Ο μέσος Γιάννης Παρίδης από την «ακαδημία» Πολυκάστρου στο Πευκόδασος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα