«Βροχή» …αντικατάστασης προπονητών στην α1 ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Πολύ γρήγορες ήταν οι προπονητικές εξελίξεις στις ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Στον Κιλκισιακό ο Γιώργος Μύρτσος καθόταν στον πάγκο, στους πρώτους δύο αγώνες του κυπέλλου. Συνέχισε ως υπηρεσιακός ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλης Παμπορίδης, γιά τον προημιτελικό του κυπέλλου και γιά την «πρώτη» του πρωταθλήματος. Μετέπειτα ανέλαβε ο Κώστας Νικολαϊδης.

Στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης ξεκίνησε ο ποδοσφαιριστής Κώστας Πότκας γιά τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου. Συνεχίζει ο Κώστας Ιωαννίδης.

Στον Μέγα Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου την τεχνική επίβλεψη είχε ο Νίκος Παρδάλης γιά το μοναδικό παιχνίδι κυπέλλου και γιά τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Διάδοχος ο Ζαφείρης Γιαννίδης.

Στο Πάικο Γουμένισσας ο Νίκος Μαβίδης πραγματοποίησε την καλοκαιρινή προετοιμασία και ακολούθως καθηλώθηκε στην Ζάκυνθο, γιά να υπηρετήσει την θέση του ως γυμναστής-καθηγητής (δεν εξασφάλισε την απόσπαση στο νομό Πέλλας). Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Πεχλιβάνης ανέλαβε τα ηνία γιά τους πρώτους τρεις αγώνες κυπέλλου και για τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Συνεχίζει ο Γιώργος Κεμπάπης.

Στις υπόλοιπες δέκα ομάδες της α1 ΕΠΣ Κιλκίς, δεν υπήρξε η παραμικρή διαφοροποίηση στους πάγκους, από την αρχή της χρονιάς.

Οι μετεγγραφές
Η μετεγγραφική περίοδος διαρκεί έως τις 31 Οκτωβρίου και οι ομάδες της α1 ΕΠΣ Κιλκίς συνεχίζουν την προσπάθεια ενίσχυσής τους.
-Ο μεσοεπιθετικός Λέαντρο Ντάσι μετενεγράφη στο Βαφειοχώρι
-Ο μέσος Μίλτος Χαραλαμπίδης από την Μεγάλη Βρύση στο Παλαιό Αγιονέρι
-Ο αμυντικός Δαμιανός Παναγιωτίδης από την Νέα Σάντα στο Βαφειοχώρι
-Ο αμυντικός Θανάσης Ναλμπάντης από τον Εύρωπο στην Αξιούπολη.
-Ο μέσος Γιάννης Καραγεωργούδης από την Πλατανιά στο Βαφειοχώρι
-Ο μέσος Γιάννης Παρίδης από την «ακαδημία» Πολυκάστρου στο Πευκόδασος.

Περισσότερα

Επανήλθε η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ – Τιμήθηκαν οι άνθρωποι της προσφοράς στον κορυφαίο θεσμό της Ένωσης

Παρουσία των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο εστίασης […]

Δείτε ακόμα