Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ένας ρόλος διαφορετικός

Την ημέρα νύχτα έχει κάνει ο Θέμης Ανθρακίδης, ώστε να έχει επαφές με τους πολίτες του Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώνεται για τα προβλήματα που τους απασχολούν και να τους ενημερώνει παράλληλα για τις θέσεις και απόψεις του Κινήματος Αλλαγής.

Τον πολιτικό χώρο με τον οποίο πολιτεύεται και με τον οποίον την πολιτική παρακαταθήκη θα διεκδικήσει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, με βουλευτική έδρα στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Και τούτο, διότι, πέραν των πολιτικών επαφών, ταυτοχρόνως υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του γενικού γραμματέα του δήμου Παιονίας.

Ένας ρόλος διαφορετικός, που μπορεί να μην έχει τα πολιτικά χαρακτηριστικά ενός εν δυνάμει υποψηφίου βουλευτή, όμως, είναι εξίσου απαιτητικός.

Βεβαίως, υπάρχει και μία ακόμη διαφορά: Ο πρώτος δεν έχει ωράριο απασχόλησης, ενώ ο δεύτερος σε γενικές γραμμές είναι συγκεκριμένος!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα