Έτοιμος γιά την αντεπίθεση ο Εθνικός με το Βυζάντιο

Αθλητισμός /

Αποφασισμένος γιά την αντεπίθεση, με αντικειμενικό σκοπό την κάλυψη του αδίκως απωλεσθέντος τις αμέσως προηγούμενες αγωνιστικές ημέρες εδάφους, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου δίνει τον πρώτο αγώνα του γιά το 2015.

Αντίπαλός του το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, το οποίο θα αντιμετωπίσει ως τύποις γηπεδούχος στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκέρτσο και στον τραυματία Ορφανό, αλλά έχει και πάλι στην διάθεσή του τον εκτίσαντα την ποινή του Μιλκούδη.
Κατά το διάστημα των Εορτών η ομάδα πραγματοποίησε ένα μικρό κύκλο προετοιμασίας, και στις τάξεις της επικρατεί ικανοποίηση γιά το επίπεδο της αγωνιστικής κατάταξης, και το μόνο, που συνεχίζει να προκαλεί προβληματισμό, παραμένει η «δυστοκία» στην τελική προσπάθεια.

Ο αγώνας του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Νέα πρόσωπα
Εν τω μεταξύ ο σύλλογος του Νέου Αγιονερίου ενέταξε στην δύναμη της ομάδας τέσσερις νέους παίκτες.

Ειδικότερα αποκτήθηκαν ….ο παλιός γνώριμος από την προηγούμενη θητεία του στον Εθνικό αμυντικός μέσος Κώστας Χαριζάνης, από τον Καμπανιακό Χαλάστρας, ο αμυντικός και μέσος Νίκος Ορφανίδης (ελεύθερος, πρώην παίκτης του Μακεδονικού Νεαπόλεως), ο ακραίος επιθετικός Μηνάς Πτηνόπουλος, από τον Αρη Ακροποτάμου Καβάλας, και ο τερματοφύλακας Στέργιος Τεντώνης, από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]