Αθλητισμός

Ανοιχτό με ελεγχόμενη πρόσβαση το δημοτικό αθλητικό κέντρο Κιλκίς

Από το δήμο Κιλκλις εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Με περιοριστικούς όρους στην πρόσβαση αθλούμενων και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας έναντι του Covid – 19 επαναλειτουργεί από σήμερα το δημοτικό αθλητικό κέντρο Κιλκίς.

Η χρήση των ανοιχτών και ελεύθερων εγκαταστάσεών του προορίζεται αυστηρά για άθληση, προπόνηση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης κατά προτεραιότητα:

-σε υποψηφίους πανελλαδικών εξετάσεων για τις σχολές επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α) και ανώτατων στρατιωτικών σχολών

– σε διαιτητές ποδοσφαίρου που περιλαμβάνονται σε ονομαστικές καταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενώ σταδιακά οι χώροι θα διατεθούν για αθλητές ηλικίας δεκαπέντε ετών και άνω, για σωματεία και μεμονωμένους αθλούμενους πολίτες.

Σε εφαρμογή κοινής υπουργικής απόφασης σχετικά με την κατ΄ εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφαλή άθληση, στην αποφυγή συγχρωτισμού και για τους λόγους αυτούς η πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις θα είναι ελεγχόμενη.

Όσοι ανήκουν σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες καλούνται να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν. 1599/86) είτε ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Νομικού Προσώπου ([email protected]) είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στο δημοτικό αθλητικό κέντρο (οδός Υψηλάντη Αλέξανδρου) είτε στην έδρα του Νομικού Προσώπου (Δημαρχείο – οδός Γ. Καπέτα 17) κατόπιν ραντεβού τις εργάσιμες ημέρες από τις 7:30 έως τις 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 23413 52225.

Το δημοτικό αθλητικό κέντρο θα είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας με ωράριο λειτουργίας 7:00 – 14:00 και 17:30 – 21:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χώροι του δημοτικού αθλητικού κέντρου με φροντίδα του δήμου έχουν απολυμανθεί.

Για το κοινό που θα χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις και για τους εργαζόμενους του κέντρου τίθενται σε ισχύ τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]