Γενικά

Ανοιχτή επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς τον δήμαρχο, το δημοτικό και τοπικό συμβούλιο

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της συμβολαιογραφικής διανομής του οικοπέδου των μύλων Σαμάρα από το δήμο Κιλκίς, καθώς επίσης και για τη δρομολόγηση των απαιτούμενων διαδικασιών εκ μέρους της πολιτείας στο πλαίσιο του προγραμματισμού της ανέγερσης του δικαστικού μεγάρου Κιλκίς.

Είμαστε βέβαιοι ότι κατά την επικείμενη συζήτηση του θέματος της παραχώρησης του συγκεκριμένου οικοπέδου από το δήμο Κιλκίς στο ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. για την ανέγερση του δικαστικού μεγάρου, τόσο το δημοτικό συμβούλιο όσο και το συμβούλιο της κοινότητας Κιλκίς, θα προχωρήσουν στη λήψη των σχετικών αποφάσεων, που συμβάλλουν καθοριστικά στην ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος του νομικού κόσμου, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας του Κιλκίς, για τη δημιουργία αξιοπρεπών και σύγχρονων κτιρίων για την στέγαση όλων των δικαστικών υπηρεσιών.

Καλούμε δε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και του συμβουλίου κοινότητας του δήμου Κιλκίς και ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου μας, που αποτελούν συγχρόνως και μέλη των ανωτέρω οργάνων του δήμου Κιλκίς, να συμβάλλουν καθοριστικά με τη θετική τους ψήφο στην ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραχώρησης.

Το Κιλκίς δικαιούται επιτέλους να αποκτήσει το αυτονόητο, ήτοι αξιοπρεπείς και σύγχρονους χώρους απονομής της Δικαιοσύνης.

Κιλκίς 22/12/2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ευρώπη Αρτόγλου Αδάμ Χριστοδουλίδης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.