Πολιτική

Υποψηφιότητα δημοτικής συμβούλου με την Ενωτική Δύναμη έθεσε η Άννα Παπαού – Καλόνικου

Υποψηφιότητα δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό Ενωτική Δύναμη Κιλκίς του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη έθεσε η Άννα Παπαού – Καλόνικου.

«Η Άννα Παπαού – Καλόνικου ζει στο Κιλκίς από το 2007, έχει δύο παιδιά και μία εγγονή. Μια γυναίκα που δεν έχει πάψει να αγωνίζεται στη ζωή της για το καλύτερο, με τεράστια αισιοδοξία και αληθινό χαμόγελο εντάσσεται στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη με όρεξη να βοηθήσει για το καλύτερο αύριο αυτού του τόπου.

Σε ηλικία 44 ετών δεν δίστασε να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να παρακολουθήσει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Ολοκλήρωσε το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο και κατόπιν συμμετείχε επιτυχημένα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Σήμερα είναι φοιτήτρια στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα ολοκληρώνει την κατάρτισή της στο Δ.ΙΕΚ Κιλκίς στη σχολή Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμαγείρων Σεφ.

Όλα αυτά τα χρόνια η Άννα δεν σταμάτησε να προσφέρει στον συνάνθρωπο και να στέκεται ως ενεργός πολίτης απέναντι στα κακώς κείμενα. Έρχεται γεμάτη ιδέες και όρεξη, δίπλα στην Ελληνική και Εκκλησιαστική παράδοση όλα αυτά τα χρόνια, η Άννα είναι μια νέα πνοή στα αυτοδιοικητικά που οι δημότες πρέπει να στηρίξουν. Ένας έντιμος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, εργασιομανής με τεράστια όρεξη για μάθηση, που σχεδόν όλο το χρόνο της τον αφιερώνει στην προσφορά και βελτίωση του οικογενειακού περιβάλλοντος και του περίγυρού της.

Καλωσορίζουμε την αγωνίστρια Ελληνίδα Άννα Παπαού – Καλόνικου, μια γυναίκα ακέραια που διαρκώς εξελίσσεται, στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και δεν περνά καμιά μέρα χωρίς κόπο, σκέψεις και όραμα για τον τόπο που αγαπάμε».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα