Οικονομία

Η ΑΝΚΙ σχεδιάζει με πολίτες και φορείς το νέο πρόγραμμα LEADER – Καμιά ιδέα χαμένη!

Επιδιώκοντας τη μόχλευση σημαντικών κονδυλίων για το νομό Κιλκίς, ξεκίνησε στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου, ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος LEADER. Ένας σχεδιασμός που δεν γίνεται με κλειστές πόρτες σε κάποια γραφεία αλλά με τη διαδικασία της ευρείας διαβούλευσης με τους πρωταγωνιστές της τοπικής ανάπτυξης, τους άμεσα υπεύθυνους αλλά και τους ωφελούμενους αυτής.

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους σας, πολίτες, φορείς και υποψήφιοι επενδυτές να συμβάλλετε στην διαμόρφωση της τοπικής αναπτυξιακής στρατηγικής, ιεραρχώντας πλεονεκτήματα και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν, αδυναμίες και κίνδυνους που πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Θέλουμε ακόμη να καταγράψουμε την γνώμη σας για την προτεραιοποίηση των αναγκών που έχει ο νομός μας και τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να επικεντρωθεί το πρόγραμμα, κατανέμοντας ανάλογα τους διαθέσιμους πόρους.

Και τέλος, να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις επενδυτικές σας ιδέες, τις προτάσεις και τις σημερινές αλλά μελλοντικές τάσεις ώστε να προσδιορίσουμε τις κατάλληλες αναπτυξιακές κατευθύνσεις του προγράμματος LEADER.

Ελάτε, λοιπόν, από τα γραφεία της ΑΝΚΙ στη Σόλωνος 13 στο Κιλκίς να συζητήσουμε από κοντά τις ιδέες, τις απόψεις και τις προτάσεις σας ή απλά επισκεφθείτε τη σελίδα www.anki.gr/leader-2023-2027/ για να τις υποβάλετε ηλεκτρονικά και να είστε σίγουροι ότι …καμιά ιδέα δεν θα πάει χαμένη!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας