Αθλητισμός

Άνισος αγώνας στο Βόλο για την ομάδα γυναικών της ΚΟΥΠΑ

«Βαρειά» ήττα από τον τοπικό Ολυμπιακό, με 92-40, γνώρισε στον Βόλο η καλαθοσφαιρική ομάδα γυναικών του συλλόγου ΚΟΥΠΑ Κιλκίς, στον δεύτερο αγώνα της στο ειδικό περιφερειακό πρωτάθλημα για την άνοδο στην α2 εθνική κατηγορία.

Το αποτέλεσμα κρίνεται φυσιολογικό, καθώς η νεανική ΚΟΥΠΑ είχε να αντιμετωπίσει έναν καταφανώς ανώτερο αντίπαλο, που απέναντι στα δικάς της άπειρα στελέχη αντιπαρέβαλε τον περυσινό «κορμό» της ομάδας του των νεανίδων με πανελλήνια διάκριση συν έμπειρες παίκτριες της κατηγορίας γυναικών. Και ως να μην έφτανε αυτό, το κιλκισιώτικο συγκρότημα παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες για διαφόρους λόγους.

Παρ΄όλα αυτά, οι Κιλκισιώτισσες στάθηκαν με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο και δεν «παράτησαν» ούτε στιγμή την προσπάθειά τους, δείχνοντας εμφανή σημεία αγωνιστικής περιόδου και κερδίζοντας την εκτίμηση, με τις Βολιώτισσες όχι μόνο να μην τις υποτιμούν αλλά να τις αντιμετωπίζουν ως παίκτριες ισοδύναμης ομάδας.

Και αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό κέρδος για την ΚΟΥΠΑ, που «παραμερίζει» κάθε αρνητικό συναίσθημα, το οποίο θα μπορούσε ευλόγως να προκύψει από την «βαρειά» ήττα.

Τα δεκάλεπτα:

23-15, 25-7 (ημιχρόνιο 48-22).

24-7, 20-11 (τελικό 92-40).

Η σύνθεση:

Τσαρίδου 4, Α.Αλέρου 9, Αποστολίδου, Μιλεούνη 17, Τσαγκάρη 8, Κολιαδήμα 2, Φωτιάδου.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Κυριακή 3.3.24, 14.00, Ηρακλής Κοζάνης-ΚΟΥΠΑ Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]