Πολιτική

Ανεξάρτητος και ο τοπικός σύμβουλος Α.Καρυοφύλλης της δημοτικής αρχής Κιλκίς

Νέα «φυλλοροή» σημειώθηκε στον συνδυασμό της δημοτικής αρχής Κιλκίς «Άνοδος-7πολις» που διοικεί τον δήμο.

Ετσι, μετά τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τσογγίδη και τον σύμβουλο της τοπικής κοινότητας Κιλκίς Φώτη Γεωργιάδη ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του και ο τοπικός σύμβουλος Κιλκίς Αθανάσιος Καρυοφύλλης, αφήνοντας «αιχμές» κατά του δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη γιά τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς.

Στην σχετική δήλωση ανεξαρτητοποίησης ο κ. Καρυοφύλλης αναφέρει τα εξής:

«Μετά από 32 μήνες συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στην δημοτική κοινότητα Κιλκις διαπιστώνω με λύπη, ότι το όραμα και οι προσδοκίες, που είχαμε γιά τον δήμο μας, μένουν ανεκπλήρωτες λόγω δυσλειτουργίας της δημοτικής μας παράταξης «Άνοδος-7πολις».

Αυτό έχει ως συνέπεια την απαξίωση της δημοτικής μας κοινότητας ενώ και ο ρόλος των συμβούλων κατάντησε διακοσμητικός.

Δυστυχώς η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας δεν προσπάθησε γιά την βελτίωση της κατάστασης διότι δεν είχε την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση προς την σωστή κατεύθυνση απο τον επικεφαλής του συνδυασμού δήμαρχο κ. Σισμανίδη.

Ουσιαστικώς η κακή λειτουργία της παράταξης της πλειοψηφίας και στην δημοτική κοινότητα είναι ενταγμενη στην γενικότερη παθογένεια του συνδυασμού «Άνοδος-7πολις».

Γιά τους λόγους αυτούς, σεβόμενος τον εαυτό μου και τους συνδημότες μου αποχωρώ από την παράταξη αυτή και καθίσταμαι ανεξάρτητος σύμβουλος, συνεχίζοντας να προσπαθώ γιά το καλύτερο γιά τον τόπο μας».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]