Αθλητισμός

«Ανεβάζει» τους ρυθμούς η Αναγέννηση Πλαγιάς

Από την «πρωτάρα» στην γ΄ εθνική κατηγορία περυσινή πρωταθλήτρια ΕΠΣΚ Αναγέννηση Πλαγιάς εκδόθηκε ενημερωτικό δελτίο, στο οποίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Συνεχίζεται με συνεχή άνοδο ρυθμού και έντασης της δουλειάς η καθημερινή προετοιμασία της Αναγέννησης, στο γήπεδο της Πλαγιάς, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα γ’ εθνικής κατηγορίας, στις αρχές Οκτωβρίου.

… Η τεχνική ηγεσία είναι ευχαριστημένη γιά την έως σήμερα ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στις απαιτήσεις, αλλά και γιά την κατανόηση του ποδοσφαιρικού πλάνου, πάνω στο οποίο θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό η ομάδα της Αναγέννησης στην «πρώτη» της στον χώρο των εθνικών κατηγοριών.

…Εν τω μεταξύ ορίσθηκαν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας, που θα κληθούν να φορέσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού την φετινή ιστορική χρονιά. Πρόκειται κατά σειρά για τους Σάββα Παντελιάδη, Χρηστο Παρπουτσή, Ανδρέα Σερταρίδη και Ιπποκράτη Τριανταφυλλίδη.

Παράλληλα όμως με την προετοιμασία, οι υπεύθυνοι της ομάδας “τρέχουν” και το καίριο ζήτημα οριστικοποίησης των συμφωνιών για τις διαφημιστικές πινακίδες, καθώς και της πώλησης διαρκών εισιτηρίων (καρτών), γιά την ενίσχυση του ταμείου της Αναγέννησης. Προσκαλούν με την ευκαιρία εμπόρους, επαγγελματίες και ιδιώτες, να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται, κατανοώντας πλήρως την οικονομική στενότητα των καιρών».

Νέο φιλικό αγώνα δίνει την Κυριακή

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας, με τον ΠΟ Ν.Μουδανιών δίνει η Αναγέννηση Πλαγιάς την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ν.Ραιδεστού Θεσσαλονίκης, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα