«Ανέσκαψε» …νίκη στο Δίον ο Αίας

Αθλητισμός /

Νικηφόρος υπήρξε ο «επίλογος» του πρώτου γύρου του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΚΔ Μακεδονίας κορασίδων γιά την ομάδα του Αίαντος Κιλκίς.

Στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδονος Πιερίας το κιλκισιώτικο συγκρότημα υπερίσχυσε του αντιστοίχου του τοπικού Βαφύρα Δίου με 3-1 σετ και βελτίωσε την θέση του στην κατάταξη.

Ο Αίας πραγματοποίησε εξαιρετικώς ελπιδοφόρα εμφάνιση, και η νίκη του θα μπορούσε να έλθει πιό γρήγορα και άνετα αν οι παίκτριές του δεν «προσβάλλονταν» από το σύνδρομο της …ευφορίας, με την συνεπακόλουθη χαλάρωση προσοχής και προσπάθειας, μετά την «διά περιπάτου» επικράτηση στα δύο πρώτα σετ με 25-9 και 25-17.

Ετσι, στο τρίτο σετ αυτές με τα πολλά αβίαστα λάθη, έδωσαν το δικαίωμα και την δυνατότητα στις συναθλήτριες της γηπεδούχου να μπουν στο παιχνίδι από το πουθενά και εν τέλει να κατακτήσουν το σετ με 26-24.

Προ του φάσματος μιάς ανεπιθυμήτης εξέλιξης οι Κιλκισιώτες «αφυπνίσθηκαν» ξαναβρήκαν την αυτοσυγκέντρωση και τον ρυθμό των δύο πρώτων σετ και έφτασαν με άνεση στην επικράτηση με 25-16 και στην τελική νίκη με 3-1.

Η σύνθεση: Κοτίδου, Ναλμπαντίδου, Εμμανουηλίδου, Σαλαμανδράκη, Χνιτίδου, Καντιδου, Θ.Παπαδοπούλου, Σ.Παπαδοπούλου, Ταντσοπούλου

Η επομένη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 21.11.15, 14.00, Αρχέλαος Κατερίνης-Αιας Κιλκίς.

 

 

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τι Κιλκίς… Τι Χανιά!

Την Παρασκευή βρισκόμουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς όταν είδα ένα παλιό συμμαθητή, που είχα καιρό να συναντήσω. […]

«Αντιγραφές» να σου πετύχει!

«Αντιγράφουν», λένε κάποιοι… τον Παπακώστα! Στις… ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων; Μα αυτές έχουν προϊστορία και στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς πολύ πριν […]