Πολιτική

Το μνημείο της Γενοκτονίας προωθεί ο Σούλης Καζαντζίδης

Επαφές με στελέχη της παράταξης είχε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα ο πολιτευτής και εσχάτως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης

Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τα κομματικά στελέχη ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και η πολιτική συμπεριφορά του εκλογικού σώματος.

Στο πλαίσιο των επαφών του ο κ. Καζαντζίδης συναντήθηκε με τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης δημοτικό σύμβουλο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη και συζήτησαν την προοπτική εγκατάστασης μνημείου της Γενοκτονίας εις βάρος του ποντιακού Ελληνισμού στο λιμάνι του Πειραιά. «Ο κ. Μαρινάκης ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στην πρόταση αυτή και δεσμεύθηκε να την προωθήσει προς υλοποίηση στην δημοτική αρχή Πειραιά», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζονται και τα εξής:

«….Σημειώνεται, ότι ο κ. Καζαντζίδης, έχει αναλάβει ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντίων εκπαιδευτικών, να κάνει πράξη το αίτημα ανέγερσης μνημείου της γενοκτονίας των Ποντίων στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, του Βόλου και του Πειραιά όπου κατέφτασαν για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μετά την μικρασιατική τραγωδία οι Πόντιοι πρόσφυγες. ‘’Για να αποδοθεί’’ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνάντησή του με τον κ. Μαρινάκη ‘’ο ελάχιστος φόρος τιμής και ιστορικής μνήμης στον ποντιακό Ελληνισμό».
Ο πολιτευτής της ΝΔ μετέβη την Πέμπτη 29.1.15 στην Γουμένισσα για να ευχαριστήσει τους πολίτες για την υποστήριξή τους ενώ θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε πόλεις και χωριά του νομού για να ευχαριστήσει τους κατοίκους τους για την ψήφο εμπιστοσύνης με την οποία τον τίμησαν στις εθνικές εκλογές».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα