Γενικά

Ανδρέας Βεργίδης: Στην “μάχη” κατά του “νέου κορωνοϊού δεν περισσεύει κανείς”

«Στην μάχη κατά του νέου κορωνοϊού δεν περισσεύει κανείς, γι’ αυτό, όλοι οι φορείς είμαστε μία γροθιά”.

Από την πρώτη στιγμή ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μας έδωσε τις κατευθύνσεις για την καταπολέμηση του αόρατου εχθρού της πανδημίας».

Αυτά ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης κατά την διάρκεια της παρέμβασης που έκανε στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του υφυπουργού εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου με εκπροσώπους των αρχών και των φορέων της ΠΕ Κιλκίς, με θέμα την πορεία της πανδημίας, παρουσία του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των δομών υγείας της ΠΕ Κιλκίς από την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Ειδικότερα ο κ,Βεργίδης τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εξακολουθεί να “πληρώνει” με βαρύ τίμημα την πανδημία του κορωνοϊού. Χάσαμε δικούς μας ανθρώπους και όλοι προσευχόμαστε όσοι νοσηλεύονται να βγουν νικητές και σύντομα να αγκαλιάσουν τις οικογένειές τους.

«Σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο πρέπει να δώσουμε περισσότερη βαρύτητα, προκειμένου η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους αρμόδιους φορείς να παραμείνει ισχυρή.

Οι υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς από την πρώτη στιγμή έχουν τεθεί με εντολή του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, όπως και το σύνολο των ΠΕ Κ. Μακεδονίας, σε καθεστώς αυξημένης επιφυλακής και ετοιμότητας. Παράλληλα, η αυστηρή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων γιά τον νέο κορωνοϊό και των μέτρων πρόληψης για την αποτροπή της διασποράς του ιού, είναι η καθημερινότητα τόσο των υπαλλήλων των υπηρεσιών της ΠΕ όσο και των πολιτών.

Σ’ αυτό το πλαίσιο η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες της ΠΕ Κιλκίς πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό τρόπο και τηλεπικοινωνιακό, σε μία προσπάθεια αποφυγής συγχρωτισμού. Σε περίπτωση που τα αιτήματα των πολιτών δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με τους προαναφερόμενους τρόπους, τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στις υπηρεσίες της ΠΕ, εφ’ όσον έχουν κλείσει ραντεβού.

συστράτευση όλων στον αγώνα κατά της πανδημίας είναι απαραίτητη για να βγούμε νικητές από όλη αυτή τη δοκιμασία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα