Πολιτική

Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας ο Κιλκισιώτης Α.Τρεντζίδης

Στην θέση του αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας τοποθετήθηκε, με απόφαση της υπουργού κοινωνικής συνοχής και οικογένεια ςΣοφίας Ζαχαράκη ο Κιλκισιώτης Ανδρέας Τρεντζίδης.

Σε ευχαριστήρια δήλωσή του μετά την ανωτέρω εξέλιξη, ο κ. Τρεντζίδης αναφέρει τα εξής:

“Με την παρούσα, επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια την ηγεσία του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και προσωπικά την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη για την ανάληψη των καθηκόντων του Αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πρόταση, που μου έγινε, υπήρξε ιδιαιτέρως τιμητική και η αποδοχή της εκ μέρους μου, είναι πράξη ευθύνης. Θέλω να διαβεβαιώσω την ηγεσία του Υπουργείου, τη Διοίκηση του Κέντρου και όλο το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τις Δομές του Κέντρου πως θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων και την ενίσχυση του πολυδιάστατου έργου που επιτελεί το Κέντρο και για να ανταποκριθώ σε όλες τις προσδοκίες.

Θα εργαστούμε για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας όπως και για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για τον υπερσύγχρονο Οίκο Ευγηρίας στο Κιλκίς, ο οποίος θα αναβαθμίσει περισσότερο την ποιότητα φιλοξενίας και περίθαλψης των πολιτών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]