Πολιτική

Αναβλήθηκε η δίκη του μέλους της ΚΝΕ και γραμματέα του Τ.Σ. Κιλκίς

Νέα αναβολή για την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 λόγω παρέλευσης ωραρίου πήρε η δίκη του μέλους της ΚΝΕ και γραμματέας του Τ.Σ. Κιλκίς Μαρίας Αλτιπαρμακίδου, που ήταν να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16.6.17 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς, με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης», έπειτα από την καταγγελία του διευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς.

Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια και πορεία από την πλατεία Ειρήνης μέχρι τον χώρο των δικαστηρίων πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με συνθήματα κατά της “τρομοκρατίας του λαού”.
ΚΚΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Να σας θυμίσουμε ότι το μέλος της ΚΝΕ και γραμματέας του Τ.Σ. Κιλκίς δικάζεται, γιατί στις 7 Νοέμβρη 2016 συζητούσε με μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς έξω από το σχολείο και ενημέρωνε για τα αιτήματα της συντονιστικής επιτροπής μαθητών για τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνταν την ίδια ημέρα σε όλη τη χώρα και στο Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]