Αθλητισμός

Αναβλήθηκαν οι αγώνες α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ χωρίς κάποια επίσημη αιτία

Μπορεί όλη η Ελλάδα να χωρίζεται σε δυο ζώνες από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και ο νομός Κιλκίς να γίνεται “κόκκινος”, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας και να “κλείνουν” εστίαση, ψυχαγωγία και άθληση σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα, η ΕΠΣΚ προτωπορεί και αναβάλει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της α΄κατηγορίας του Σαββατοκύριακου χωρίς κάποια επίσημη δικαιολογία.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι τρεις ομάδες σε σύνολο είκοσι ενός ζήτησαν την αναβολή τους (λόγω κρουσμάτων σε συγγενικά πρόσωπα παικτών!), χώρις κανένα επίσημο κρούσμα κορωνοϊού στις ομάδες τους.

Οι αγώνες της α΄κατηγορίας ανεβλήθησαν με απόφαση της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ, μετά από ανησυχίες που εξέφρασαν οι εκπρόσωποι τριών σωματείων περι… πιθανών κρουσμάτων νέου κορωνοϊού.

Η επιτροπή έκρινε προτιμώτερη την συνολική αναβολή, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο… κατά συρροήν αναβολών και εκκρεμοτήτων σε περιπτώσεις διατύπωσης αναλόγου αιτήματος και άλλων σωματείων τις αμέσως επόμενες αγωνιστικές ημέρες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα