Πολιτική

Αναβλήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας κυπέλλου της ΕΠΣΚ λόγω δύο κρουσμάτων κορωνοϊού

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Κιλκίς ο αγώνας κυπέλλου Ποντιακός Ν.Σάντας – Πάϊκο Γουμένισσας που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου αναβάλλεται λόγω δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ν.Σάντας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ποντιακού Νέας Σάντας ανακοινώσε τα εξής:

“Ο λόγος αναβολής του αγώνα έχει να κάνει με τα δυο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 ποδοσφαιριστών μας. Σεβόμενοι τους θεσμούς, την πολιτεία και το κοινωνικό σύνολο θα διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία, άμεσων και έμμεσων ατόμων που συσχετίζονται με τα γεγονότα της ομάδας μας πάντα σε συνεννόηση και υπό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ολόκληρη η ομάδα (Ποδοσφαιριστές, Προπονητής, Βοηθός Προπονητή και διοικούντες) μέσα στο επόμενο 24ωρο θα υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ COVID-19 και θα τεθεί καραντίνα 14 ημερών σε όλους. Επίσης να ενημερώσουμε ότι οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα, είναι καλά στην υγεία τους χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο.

Τους ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση. Προστατέψτε την υγεία σας, και την υγεία όσων αγαπάτε”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]