Γενικά

Αναστολή λειτουργίας τμημάτων της αποφάσισε η Τέχνη Κιλκίς

Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων της αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΕ Τέχνη Κιλκίς μέχρι 15 Μαρτίου λόγω των προληπτικών μέτρων των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

“Το διοικητικό συμβούλιο της Μ.Κ.Ε.ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, με αίσθημα ευθύνης για όλους τους εκπαιδευόμενους, εκπαιδευτές, εθελοντές, μέλη και φίλους της και στο μέτρο που καθημερινά εντατικοποιούνται τα προληπτικά μέτρα λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού, αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας της για το διάστημα από 9 έως 15 Μαρτίου 2020.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε γιατί πεποίθηση της διοίκησης του συλλόγου είναι ότι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, από το μετερίζι του καθενός αποτελεί μείζονα υποχρέωση καθώς και ατομική ευθύνη του καθενός μας.

Άλλωστε είναι πρόσφατες οι δηλώσεις του καθηγητή παθολογίας, κ. Τσιόδρα “Είναι απίθανο ο κορωνοϊός να μην προκαλέσει επιδημία και στην Ελλάδα”.

Επειδή λοιπόν ”συνετῶν μὲν ἀνδρῶν, πρὶν γενέσθαι τὰ δυσχερῆ, προνοῆσαι ὅπως μὴ γένηται· ἀνδρείων δέ, γενόμενα εὖ θέσθαι” όπως έλεγε και ο αρχαίος σοφός, θα επαναξιολογήσουμε στις 16 του Μάρτη τα δεδομένα σεβόμενοι τις οδηγίες των αρμοδίων”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα