Κοινωνία

Αναστολή λειτουργίας των Συστημάτων Προσκόπων του Κιλκίς

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Πολιτείας και των Ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού, με απόφαση της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, το 1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς αναστέλλουν τη λειτουργία τους για τον μήνα Νοέμβριο.

Στο διάστημα αυτό θα απολυμανθούν οι χώροι των εγκαταστάσεων και οι βαθμοφόροι θα πραγματοποιήσουν τα προγράμματά τους με τα μέλη χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες και τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας.

Σε καμία περίπτωση οι εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις διά ζώσης συγκεντρώσεις και τις δραστηριότητες στο ύπαιθρο και αλλού.

Σε αυτή τη φάση όμως προέχει η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας όλων και η συνέπεια μας απέναντι στην πιστή τήρηση των ισχύοντων μέτρων.

Ο πρόσκοπος έχει υποσχεθεί να εκτελεί το καθήκον προς το Θεό και την πατρίδα ενώ σε ένα από τα 10 άρθρα του νόμου που υπηρετεί αναφέρει ότι είναι εύθυμος και αισιόδοξος.

Ας δώσουμε από κοινού και με αισιοδοξία τη μάχη αυτή με την ευχή να συναντηθούμε και πάλι όλοι μαζί για το ταξίδι των Ιδανικών μας.

Έσο Έτοιμος!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]