Γενικά

Κλειστά τρία νηπιαγωγεία λόγω εποχικής γρίπης στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Με απόφαση του δημάρχου Παιονίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου και 2ου νηπιαγωγείου Γουμένισσας και του νηπιαγωγείου Αγίου Πέτρου, την Πέμπτη 6.2.20 και την Παρασκευή 7.2.20, λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι ο μεγάλος αριθμός απουσιαζόντων νηπίων.

Με απόφαση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη κλειστά θα μείνουν αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου τα νηπιαγωγεία Ευκαρπίας, Νέας Σάντας και Σ.Σ. Μουριών λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης.

Οι προαναφερθείσες σχολικές μονάδες, υποχρεούνται ως δημόσιες υπηρεσίες, να λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο της διευκόλυνσης του διοικητικού τους έργου καλούνται οι διευθυντές – διευθύντριες των σχολικών αυτών μονάδων να αποφασίσουν για τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα παρίστανται στα νηπιαγωγεία της διοικητικής τους ευθύνης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]