«Ανάσα» γιά τις φετινές διοργανώσεις και λειτουργία της ΕΠΣΚ οι χορηγίες και δωρεές

Αθλητισμός /

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23.8.21, για πρώτη φορά στο θέατρο λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κιλκίς.

Στην εισήγησή του, ο πρόεδρος Κώστας Πάταρας είπε, μεταξύ άλλων: «Φέτος έχουμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη συγκυρία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κατά πρώτον οι δυσκολίες γιά τα σωματεία, που απορρέουν από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού μητρώου, και κατά δεύτερον η διαχείριση των ζητημάτων σχετικώς με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων της γενικής γραμματείας αθλητισμού (συμμετοχή σε αγώνες και προπονήσεις με εβδομαδιαίο «ράπιντ τεστ» ή πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης).

Οι ενέργειες της ΕΠΣ Κιλκίς σχετικώς με την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων είναι η απαλλαγή από τα παράβολα συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και μείωση ετήσιας συνδρομής μέλους από 50 ευρώ σε 20.

Το κόστος επανέκδοσης δελτίων ( πέντε ευρώ ανά δελτίο) το αναλαμβάνει η ΕΠΣ Κιλκίς και πραγματοποιείται δωρεάν για όλα τα σωματεία.

Συνολικό κόστος για την ΕΠΣΚ περίπου 10.000 ευρώ (για παράβολα, συνδρομές, δελτία).

Προμήθεια τεσσάρων απινιδωτών από δωρεές, με πρόθεση να καλυφθούν όλοι οι αγώνες. Οι χορηγοί θα ανακοινωθούν πριν την έναρξη των διοργανώσεων.

Τα πρωταθλήματα ονομάζονται «Step sport», κατόπιν της συμφωνίας για χορηγία που έγινε μεταξύ της ΕΠΣΚ και της αθλητικής εταιρείας.

Καταβάλλεται προσπάθεια, η ένδυση των διαιτητών της ΕΠΣ Κιλκίς ( δύο στολές για τον καθένα) να προέλθει από άλλο χορηγό αθλητικών ειδών».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]