Πολιτική

Αναπληρωτής γραμματέας στον Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής ο Γιώργος Αναστασιάδης

Μια ευχάριστη και τιμητική είδηση για τον νομό μας επιφύλαξε η εβδομάδα που πέρασε αφού ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης αναλαμβάνει με απόφαση της προέδρου Φώφης Γεννηματά Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Ενέργειας του Κινήματος.

Έναν τομέα ιδιαίτερα νευραλγικής σημασίας εφόσον καλείται να διαμορφώσει την πολιτική του Κινήματος Αλλαγής για τα μεγάλα ενεργειακά ζητήματα της χώρας που αφορούν στην γεωστρατηγική των δικτύων, στην ενεργειακή μετάβαση, στην ενεργειακή ασφάλεια, στις νέες υποδομές ενέργειας, στην έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, στο νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενέργεια καθώς και στην διείσδυση των ΑΠΕ.

Ο Γιώργος Αναστασιάδης, ο οποίος υπήρξε μέχρι σήμερα μέλος του Τομέα Ενέργειας, έχει πλούσια επαγγελματική και πολιτική εμπειρία γεγονός που συνετέλεσε καθοριστικά στην επιλογή της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Υπήρξε επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος της διοίκησης του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας όπου μεταξύ των άλλων ασχολήθηκε έντονα με όλο το φάσμα των ενεργειακών ζητημάτων.

Ο Τομέας Ενέργειας απαρτίζεται από πλειάδα αξιόλογων στελεχών από όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερη γνώση επί των ενεργειακών θεμάτων ενώ γραμματέας του Τομέα παραμένει ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Χάρης Δούκας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη