Γενικά / Κοινωνία

Ορίσθηκε το διάστημα γιά ανανέωση δελτίων μετακίνησης («πάσο») ΑμεΑ

Από το τμήμα κοινωνικής μέριμνας της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι μετά την σχετική εγκύκλιο του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, ημερομηνία έναρξης γιά την ανανέωση, αλλά και γιά την έκδοση των νέων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ («πάσο») ορίσθηκε η 23 Ιανουαρίου 2023 και ημερομηνία λήξης η 31η Οκτωβρίου 2023.

Το δελτίο μετακίνησης ισχύει για το έτος 2023 και γιά όσο διάστημα από το επόμενο έτος (2024) απαιτείται, γιά να εκδοθεί η νέα κοινή υπουργική απόφαση γιά την χορήγησή του.

Η έκδοση και η ανανέωση των «πάσο» θα γίνεται από τα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών (ΚΕΠ) του δήμου, στον οποίο ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και από το τμήμα κοινωνικής μέριμνας της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3 Κιλκίς).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται απότα τηλέφωνα 23413-50182, 23413-50154 και 23413-53604 του τμήματος κοινωνικής μέριμνας ΠΕ Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]