Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η πρώην βουλεύτρια Κιλκίς Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου.

Κάτι το αναμενόμενο, βεβαίως, γιά κάποιον που γνωρίζει το κομματικό παρελθόν της και τις σχέσεις της με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αν και η αποχώρηση της συνδέθηκε κυρίως με την πλευρά της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου και το χρονικώς δεύτερο «κύμα αποχωρήσεων από την κεντρική επιτροπή 57 μελών, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των πενήντα μελών της «Ομπρέλας».

Προς το παρόν σε επίπεδο νομού δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες αποχωρήσεις από το κόμμα της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλοι, αφήνοντας στην άκρη την μέχρι τώρα επιφυλακτική τους στάση.

Ίδωμεν!

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα