Γενικά

Την ανάληψη της προεδρίας στην ΔΕΥΑΠ αναλαμβάνει ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης

Την πρώτη του συνεδρίαση χωρίς την παρουσία του μέχρι πρότινος προέδρου της Χρήστου Καραθόδωρου, ο οποίος πρίν από μερικές ημέρες απεβίωσε αιφνιδίως στα 51 του χρόνια, πραγματοποίησε την Πέμπτη 29.10.20 το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Παιονίας με την συμμετοχή σε αυτό του δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη.

Κατά την διάρκεια του αποφασίσθηκε να αναλάβει προς το παρόν τα καθήκοντα του εκλιπόντος ο αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νικόλαος Ρουκούδης.

Όπως δήλωσε στον “Μαχητή” ο κ. Σιωνίδης στις προθέσεις του είναι να ασκήσει τα καθήκοντα του προέδρου ο ίδιος για ένα ορισμένο διάστημα καθώς η συγκεκριμένη περίοδος είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την δημοτική επιχείρηση, καθώς είναι σε εξέλιξη η υπόθεση της υδροδότησης του Πολυκάστρου από τις πηγές της Κάρπης και μία ακόμη σειρά από τρία συναφή έργα τα οποία θα υποβληθούν για να ενταχθούν στο πρόγραμμα του υουργείου Εσωτερικών για την τοπική αυτοδιοίκηση “Αντώνης Τρίτσης” και επιθυμεί να τα παρακολουθήσει προσωπικά.

Θυμίζουμε ότι με βάση τα προβλεπόμενα λειτουργίας των ΟΤ Α α’ βαθμού ότι την προεδρία των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης καταλαμβάνουν οι εκάστοτε δήμαρχοι και ότι με δική τους απόφαση μπορεί να την αναθέσει σε διαφορετικό πρόσωπο.

Ορκωμοσία Χ.Δραγανίδη στη θέση του θανόντος Χ.Καραθόδωρου

Σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και όπως επιβάλλει ο νόμος την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Χρήστου Δραγανίδη πρώτου αναπληρωματικού μέλους της δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου δήμου Παιονίας με τον συνδυασμό «Η ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ», έπειτα από πρόσκληση ορκωμοσίας για κατάληψη κενής έδρας, λόγω του αιφνιδίου θανάτου του τακτικού μέλους του δημοτικού συμβουλίου Χρήστου Καραθόδωρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα